Snart iväg..

Snart skall jag iväg! Till dagens ära har jag på mig beiga chinos, randig tröja, vita tygskor, vit sjal och min gamla väska ifrån chloé. Ni får helt enkelt tänka er hur jag ser ut just nu. Hoppas ni får en toppenkväll - Skönt att inte jobba imorgon!! wiiie! Puss puss

Dagens rosa dröm!

Jag är helt såld på armband just nu.. tyvärr! Försök förstå mig. de är ju så vackra.



Det "hypade" Armbandet ifrån Hermés. Fast i rosa! Mycket snyggare än det där orange.. eller? I think so!

Lista

Kaffe eller Te (latte då..)
Flats eller Heels
Vår eller Sommar
Storstad eller Landet
Mysig hemmakväll eller Röjjig utekväll (svårt val det där!)
Komedi eller Skräck (film - Är ju så rädd av mig..)
Kött eller Vegetariskt
Förhållande eller Singel
Marc Jacobs-väska eller Louboutin-skor (kan spendera mer på än väska än på ett par skor..)
Elin Kling eller Ebba von Sydow (Alltid den bästa enligt mig..)
Cosmopolitan eller Glamour
Nytt eller Vintage (Är ingen s.k. "fyndare")
Armband eller Halsband
Rachel Bilson eller Mischa Barton
Lipstick Jungle eller Cashmere Mafia (gillar egentligen ingen...)
Kenza eller Blondinbella (Kenza börjar bli tråkig - och bella krigar på!)
Vin eller Sprit (Gör sig godare i längden..)
Björn Gustafsson eller Magnus Betnér (inte BARA för att han var/är en tillfällig fluga!)

ÅNGEST!!

Villket i-lands problem jag har. Mina underbara pärlörhängen är borta. Snälla, detta kan bara inte vara sant!!! bu hu hu hu



Dada life - your favourite flu

...Min favorit låt just nu kan jag medge. Ni som älskar house bör åtminstonde lyssna igenom er låten ;)

Ett påstående

Fick ett påstående häromdagen, eller vi kan kalla det så iallafall. Grejen är att hon ansåg att detta nite var en annorlunda modeblogg. Vi kan ju börja med att jag inte skriver om så "hypade" Saker som "H&M trend klänningen (som för övrigt är psyco och gräslig)" , Annat i modet jag ej gillar - de flesta har på sig vad som helst - bara det är inne! Tycker det är sjukt tråkigt faktiskt. Själv försöker jag hitta min egen stil i denna "modedjungel" och ibland är jag bara så mätt på mode att jag inte ens behöver skriva om det! 
Och kanske är det svårt att förmedla min stil om jag inte lägger ut bilder på mig själv, s.k "dagens outfit" Och liknande. Det kommer med tiden!
  En sak som kan uppmärksammas är ju att jag knappt haft bloggen i en månad? Och därför inte arbetat så mycket med den och kämpat för att folk ska förstå. Men det skall det bli ändring på!

Give me Gucci!

Britt hobo bag

Denna skall beställas när jag får min lön, och därmed basta!

Marc Jacobs


Dagens vill-ha. Ifrån Marc jacobs. Dyrt men vackert..


Cute!

Paul & Joe Limited Edition Lipstick - Spring Summer Collection

Söt förpackning or what? Ifrån Paul & Joe och finns på www.asos.com

UPDATE

...Vad tror ni det blev? Jo äppelpajen. Med MYCKET vaniljsås. Men det kan man ju endå unna sig när man är i farten..


..

Jag känner mig pigg, fräsch och ONYTTIG. Har smällt i mig en 100 grams chockladkaka och ska nu äta äppelpaj??? hallå? vad är det med mig? Har iallafall powerwalkat idag som tur är och ätit nyttigt hela dagen. Kanske ska unna mig äppelpaj biten?... Fortsättning följer

Rean..

Hi darlings!
 Har varit i stan idag, därför jag skriver så sent.. Köpte dock ingeting, men skall köpa ett par jeans på weekdays rea (grymt bra priser nu!) Och sedan en skön kofta på Zara. Fixar upp lite inför hösten sådär. Nej nu ska jag fortsätta smaska på min ben 'n' jerrys och ha dåligt samvete (ej tränat idag..) well well, Puss så länge!


(min favorit-smak!)

Godmorgon..

Sol ute och allt? Riktigt skönt faktiskt. Om man nu jobbar c:a 8 timmar utomhus som jag gör så! hann inte skriva någonting mer igår, tog en powerwalk på kvällen, duschade och sedan somnade jag. Men men, Idag kommer det bli många och roliga updates!
 
 Puss puss

Dagens vill-ha!

Paint_print_tulip_skirt_dress

I love it! Dont you? Tänk med en ljus jeans jacka och ett par hööga heels. Jag är fast! Finns hos asos.com för lite mer än 400 kronor..

Im back!

 Nu är jag äntligen hemma ifrån jobbet. Sitter och smaskar på min nygjorda smoothie och lyssnar på house - är inte livet u n d e r b a r t? Nej nu skall jag njuta lite av livet. Puss!

Work work..

Ännu en arbetsdag. Men vet ni vad? Detta är sista veckan och i juli får jag min lön (yeey!) Sen så ska jag bara lata mig rejält, umgås med vänner och pojkvännen samt shoppa massor. Låter härligt va?
 
 Hoppas ni får en fin dag! Pusspuss

Vill-ha

Hi guys! Nu är jag äntligen hemma. Var en sväng hos pojkvännen efter jobbet, så det är därför jag kommer hem vid denna tidpunkt. tänkte bara tipsa er som kanske vill testa i.d. mineral smink om att http://www.hudoteket.se/ har ett erbjudande just nu om att man kan få testa i.d's produkter - för endast 365. Och då ingår även borsten som är ganska så dyr! Tror nästan jag skall slänga in en beställning - alla talar ju så gott om produkten..

i.d. Newbie Kit i gruppen Makeup / Kit och paletter hos Hudoteket (42910r)
 

Godmorgon..

Godmorgon på er! Hoppas ni inte är vakna vid den här tiden.. Men det är jag! Jobbar man så jobbar man. Håller tummarna för att det inte ska regna idag. Puss på er

Regn godnatt

Nu regnar det ute.. Och jag ska snart sova - tråkigt nog. Upp tidigt imorgon kl.6. Ska bara borsta tänderna och det. Så godnatt på er! Ni får en update imorgon. Pusspuss

Breakfast - LeLe

..Grymt bra låt! Fastnade direkt. Ett + för att texten!
Fast videon är pretty insane om man säger så.. well well enjoy!


Shopping-lista



shopping-lista, Har tänkt att om jag inte skriver en lista så kommer jag bara köpa en massa onödigt (know myself to well) Så här kommer min lilla lista!

Linnen Är någonting man inte kan få för mycket utav! Hellre några för mycket än några för litet. Som jag t.e.x. Måste ha ett i varje färg som man passar i , minst!
Jeans Måste ha ett par nya jeans. Det ska jag kolla på nu på rean. Helst ett par Acne, men t.e.x Zara och cheap mondays jeans funkar fint fint.
Väska Är nästan ett måste. Har inte köpt en ny väska på... hur länge? Vill ha en stor som man får plats med mycket i! Helst något bra märke som gucci, Louis vuitton eller chloé. Om man har råd - det är en annan femma.
Smink Behöver Ny mascara och nytt solpuder. Någon dag så ska jag ta mig en tripp till Make up store - har ju endå presentkort där!
Hörlurar Har inte haft ett par hörlurar till mp3n på jättelänge! Så skall spana på mina små älsklingar , Wesc bongo i rosa. Ganska dyra men hoppas ljudet är bra! Lär behövas till all grov house jag kommer att spela..

Forever 21

Längesedan jag kollade in forever21's hemsida. Urgulliga saker - as usal.. Här är lite saker som jag gillade



Kjolen - Lite miumiu känsla på denna va? Tyckte den såg riktigt härlig ut!
Glasögonen - Lite retro över dem. Kostar? 29 kronor. FYND
Behån - Underbar färg! Finns i många många olika färger och priset på en ligger på 27 kronor. Är inte priset G A L E T? Funderar nästan på att slänga in en beställning..

Adriana Lima

Snygg paparazzikänsla på reportaget inuti tidningen, juninumret av Elle Italien.


Det är någonting visst i denna bild, don't u think? Hon ser förövrigt ursnygg ut som vanligt..

Sex and the city.

 Lite mer om filmen, om ni gillade serien så kommer ni älska filmen. Jag hade gråten i halsen minst 4 gånger och garvade som bara den minst lika många gånger, men nu när det inte finns någonting mer utan när verkligen hela sex and the city grejen är slut, så känns det lite.. sorligt? Vet inte varför men det gör verkligen det! 
Bäst utav allt? Ska nog inte avslöja för mycket men helheten och slutet. Älskar lyckliga slut!
 Men (om man nu skall sätta betyg..) så får den självfallet 5 av 5 av mig.



SATC THE MOVIE!

Nu har jag precis sett den. Helt underbar var den, verkligen! Rekomenderas VARMT. Men nu ska jag fortsätta laga mat, skriver mer sen! Pusspuss


Godmorgon!

 Godmorgon alla! Sovit gott? Jag har sovit underbart. Ska faktiskt ned och äta frukost nu på direkten, är så hungrig! Så puss puss så länge.

natti natti!



 Nej nu skall jag krypa ned i sängen och göra vad? Jo sova. Känner mig sliten på något sätt - fast än jag inte har varit ute och festat eller annat. Konstigt. Så ska ringa min söta pojkvän och säga godnatt.
 Så hörs vi imorgon.    

                                   xoxo. Fashioninlife

Shoppingtips!

väska

Måste bara tipsa er om denna ursöta och fräscha väska till sommaren! Den är vit och i lack samt ganska stor kuvärtväsk-modell. Det smarta med denna väska är att man kan bära den på tre olika sätt;  Först utan de båda banden, Alltså som en clutch. Sedan så kan man ha den med den lite kortare kedjan och bära den på det viset. Och sedan den tredje och längsta som man kan ha över axeln. Smart va?
Finns på Glitter och kostade 149 kronor.

Vacker bild..



Kan fortfarande inte släppa denna bild. Vet att den inte är det nyaste precis men kolla på den! Hur underbar är den inte? och klänningarna? ojojoj

Skönt!



Jag älskar att motionera. Faktiskt. Verkligen. Borde verkligen göra det oftare! Skönt att bara lyssna musiken på ganska hög volym och powerwalka snabbt. Man liksom nästan joggar runt i sina egna tankar! 
 Funderar nästan på att gå och lägga mig snart, inte för att klockan är särskilt mycket eller så utan för att jag måste vara taggad inför morgondagen (satc filmen!!) Längtar som bara den! 
 
   Get carried away...

Powerwalk..

Nu ska jag ut på en powerwalk! Hoppas ni får en superfin kväll. Puss på er!



..om man endå hade de där snygga benen!

Nås på..

Har fått lite frågor om vart jag kan nås, så lämnar ut min msn adress här. Ni når mig på [email protected] :)

Nås på..

Har fått lite frågor om vart jag kan nås, så lämnar ut min msn adress här. Ni når mig på [email protected] :)

Departed

Hi guys! har precis kollat mig igenom Departed.. Så himla bra film! Rekomenderas starkt till er som inte sett den. Till mitt sällskap så gjorde jag en milkshake (inte det nyttigaste..) Med färska jordgubbar i. Mums! Godaste jag smaskat på på vääääldigt länge. Ser dessutom att det regnar ute nu. Blä!

Dagens Önskeoutfit

jjppg

Dagens önskeoutfit. Om man nu hade pengarna och skulle ut idag. Föressten så har http://www.brownsfashion.com startat sin rea. Rekomenderas ifall ni gillar dyra märkeskläder till lite billigare priser!
Gul klänning ifrån chloé supersnyggt till (förlåt men uttjatad term...) en snygg bränna!
Supersöt clutch ifrån Anna Vince. Piffar upp det mesta om man säger så..
Klocka ifrån Jet Set. Har tyckt om dessa klockor ett bra tag men inte köpt någon än - så skall slå till nu när ur och penn har 50 procent rea.. yesyes!
Skor ifrån Acne. Är dom inte underbara? Man kan ha dem till ett par vida jeans, fin kjol eller en färklick till klänning.. Vill-ha begär..

SATC

Vet ni vad som händer imorgon? Då ska jag och mamma gå och se Sex and the city filmen! Yey! Dessutom så skall vi klä upp oss lite grann (det är ju en klassiker..) Kommer bli riktigt roligt!  Tar en bild på outfiten sen :)



Orange

da

Förlåt för suddig bild, Men jag avgudar detta nagellack. Orange ifrån H&M Färgen heter närmare bestämt Dashing Diva. Lite läckert va? Superfint till brännan. Kostade väl runt 30-40 kronor på H&M.

Im back

Nu har jag ätit klart samt solat lite grann (mycket moln idag - suck!) Så, vad ska man hitta på idag? För tillfället tankar jag lite house, är uppe i 40 låtar just nu.. Men men, ska ut i solen igen! Ciao Amigos


By the way, en låt jag ALDRIG tröttnar på - En riktig klassiker med andra ord. Another Chance - Roger Sanchez. Och ni som aldrig har hört den, ja då har ni gått miste om någonting. Får gåshud.

Frukost

Nej nu ska jag äta frukost som kommer att bestå av en smoothie och mackor. Puss så länge!


Vill ha

Jovonna Contrast Top Stripe Puffball Skirt Dress

Dagens Vill Ha, Ifrån asos. Tycker den var himla fin alltså! kostar runt 700 kronor.

Godnatt!



Nej, nu skall jag sova. Godnatt på er!

Blommig Kjol

bilde

En liten bit utav världens finaste kjol just nu. Finns på Gina tricot för 149 kronor. Skynda skynda!

Rosett

rosetti

Söt va? Vit sidenrosett med klämma baktill. Superfin att ha i håret - lite gossip girl över det hela. Tror den kostade runt 40 kronor på glitter. Finns i svart också!

Två flugor i en smäll..

bild

Jag kanske är lite efterbliven och läser denna boken nu, men jag tycker den är jättebra! Den har gjort mig sällskap många nätter.. (P.s. Ser ni mina snygga orange naglar?)

Glad midsommar!

Måste önska er alla Glad midsommar! Kommer även upp en ny kategori senare nästa vecka här i bloggen som ska heta f.i.l's snapshots. Har redan börjat tagit bilder som en galning på snygga kläder och söta skor. Men men, Glad midsommar på er alla! Pusspuss

Midsommar

Godmorgon! Solen skiner och allt är bra.. eller? Det är midsommar nu på fredag. Vad ska ni hitta på?


Inne/Ute lista.

Min första Inne/ute lista. Vad mer kan man säga.. Enjoy!
INNE
 

  • Orange Nagellack, Trendig färg + Superfint till brännan. (för er som inte kanske är sådär tok-galna i Orange så finns även det på H&M's sortiment nagellack för endast 29.90   
  • Barbent! Jag frågar mig själv hela tiden, varför tvingar alla kvinnor på sig tjocka och äckliga strumpbyxor när det faktiskt är jättevarmt ute? Usch och fy! Raka benen och låt dom vistas i solen.

UTE

  • Platinablont hår - Trött, slitet och för mycket bimbo över det hela.. Har dessutom vart på utelistan ett BRA tag...
  • Bränna - Då menar jag absolut inte den där gyllenbruna snygga brännan, utan menar den där som lyser som en stoppskylt i rött. Usch. Dessutom så flagnar man något så otroligt mycket!
     

Dagens vill-ha

 Jag vet inte varför jag alltid suktar efter en rosa ipod men aldrig tar mig tillfället till att faktiskt köpa en? Snart så..


Dagens Önskeoutfit!

Önskeoutfit

Detta skulle jag vilja ha på mig om jag skulle ut och festa idag..
Sötsöt klänning ifrån Oasis. Funkar till det mesta - även jeans till de lite kallare grillkvällarna!
Snyggt armband i Orange ifrån www.Bettiesgalleria.se. Passar perfekt till brännan som börjar vankas vid dessa tider..
Snygg väska i Orange ifrån Bianco. Ja vad ska man säga, Är lite besatt av orange just nu...
Hjärtattack heels ifrån Lanvin. Ohmy! Hur hög klack som helst! Är så svag för jättehöga skor, ett plus är att dessa är i hälften lack och hälften skinn (titta noga)

Back

Hi girls! Nu är jag tillbaka efter en ganska galen helg. Fest i fredags och var med pojkvännen i lördags och idag. Mysigt värre! Nu ska jag kolla upp lite utav vad jag har missat i helgen, sedan så blir det mer skriveri! Puss

Dagens fråga..

 Var jag den enda i hela Sverige som inte kollade på fotbollsmatchen?

Ny design..

Som ni ser så är det ny design, fast den krånglar lite eftersom jag inte fattar precis allt. Ännu. Hur får jag bort det vita till vänster??? man ser ju ej kategorierna och det.. Jag får fortsätta kämpa!

Dagens önskeoutfit

önskeoutfit.
En dagens önskeoutfit! Tänkte visa er lite hur jag tänker när jag skall klä på mig på morgonen, ett extra + vore ju ifall man hade dessa gobitar i garderoben..
Snygg Byxdress ifrån Monki, Svart som kanske är lite tråkigt men mycket lätt att fixa olika stilar till..
Guldiga örhängen ifrån H&M, Matcha guld till en byxdress och det ser garanterat lyxigt ut!
Konjaksbrun väska ifrån H&M. Denna i äkta skinn. Mycket snyggare med en konjaksbrun än en t.e.x svart väska som ser så hårt ut på dagen
Ärtgröna sandaler ifrån Dries Van Noten (som finns att köpa på www.brownsfashion.com - Farligt snygga saker till ännu farligare priser..) Tänk mycket färg på fötterna i sommar! Framhäver både en snygg bränna och piffar upp villken tråkig outfit som helst..


www.surechic.com ?

..Någon som vet någonting om denna sida? http://www.surechic.com Är smått sugen på gucci messenger bag som finns där, men det måste ju självfallet vara original! Någon som vet om det är äkta vara där?


SATC

Jag vill också vara sådär skitsnygg och gå på smyg-premiären idag.. suck suck suck..



Gladiator-skor

 Är jag den enda som inte inhandlat ett par jesus eller gladiator sandaler? Tydligen så är fallet så..



Dessa gobitar kostar bara 170 kronor, Ifrån http://www.dELiAs.com

Snyggare skor?

.. Tråkigt väder här i Sve just nu måste jag bara påpeka! Det ska ju vara sol och härligt men men.. den drömmen verkar nästan omöjligt långt här ifrån. Så jag drömmer mig bort - till lite varmare klimat och snyggare skor.

ASOS Side Tie Canvas Wedge Shoe
Mycket mycket söta skor. Speciellt nu när kilklack är ganska "in" Denna sommar. Himlans söt färg också!
 ifrån www.Asos.com För C:a 450 kronor.

Gucci dream of today



Ja jag vet att det inte är den senaste modellen, men ack vad den är snygg och mycket användbar! Lika snygg att ha laptopen i som att ha den till skolan. Vill ha!


världens vackraste kvinna?



Säg till om det inte stämmer, Att Eva longoria är en utav världens vackraste kvinnor...

Chloé clutch



Sommarens väska måste vara clutchen om jag får svara på den frågan..Så snygg och så förjävla fräsch! Älskar kombon Rosa-rött (skär sig på ett sådär snyggt sätt!) Tänk denna med en vit klänning och ett par jesus-sandaler.
Kostar runt 875 euro på net-a-porters hemsida.

Benny benassi - Rock N Rave

  Thumbs up! Me like! Benny benassis nya album har ett helt nytt sound och vissa låtar har hans gamla berömda sound. Me likey! Två speciella favoriter är Finger food samt Rock N Rave (självklara röj-låtar). Go Benny!

 

Wesc

image1607

Hur underbara är dom inte? Dessa ska bli mina, for sure!

Trend i regn

 Regn idag va? Men det stoppar såsjälvklart inte modet. Man kan ju ta fram skinnjackan men även några trendigare modeller av den s.k. "regnjackan" (och de är snygga!!) Kanske inte det nyaste men endå!

   
Samtliga jackor ifrån http://www.hm.se
 Ifrån vänster, Svart "parkas" Som passar till det mesta ifrån 198 kronor , Söt puffig "trekvartsärm"s jacka (har jag hängandes i garderoben) För det billiga priset 149 kronor och så till sist en röd jacka ifrån H&M som kostar ifrån 198 kronor.

ASOS - REA

 Har ni missat Asos rea? Det hade iallafall jag tills idag. Den är gigantisk as usal och man kan fynda mycket fina saker! Här är några utav sakerna som jag fastnade för - och kanske beställer när jag fått lönen..  (klicka för större bild)

ASOS Star Print Full Skirt  ASOS Crochet Trim Printed Dress  ASOS Leather Jewelled Flat Shoe


 från vänster:
Supersöt kjol 195 kronor, Fin klänning (perfekt till en snygg bränna!) 233 kronor och ett par silvriga ballerinas med en stor s.k "juvel" på 207 kronor.


Mary Kate Olsen

 Ingen absolut INGEN kan ha undangått alla bilder ifrån Elle med Mary Kate Olsen. Vad ska jag säga om bilderna? Helt helt underbara.



Denna bilden är helt klart min favorit.

"nyttig-trenden"

 Nyttig mat hit och dit, Tjat Anna i du blir vad du äter , "Miljösnälla" Bilar och "Eko-kläder". Själv tycker jag att det är mycket bra av H&M att hoppa på "trenden" Men egentligen är det mycket mer än bara en fjuttig liten trend, Det handlar om en framtid. Dessa saker skulle jag kunna köpa - med riktigt gott samvete!  (klicka för större bilder)

  

Från vänster: Linne 149 kronor, Snygg tisha 149 kronor och en grymt snygg body för 198 kronor.

Number One

Detta är då inlägg nummer 1. Tänkte skriva lite i all allmänhet om man säger så.
 Jag tänker inte utge min riktiga identitet på ett bra tag iallafall men inom snar framtid så kommer det också. Jag läser självklart alla "stora" Bloggar så som Rightnow , Blondinbella , Shecity. Det är mina favoriter för tillfället, tyck vad ni vill det skadar ej. Är även helt besatt av Anna hibbs blogg. = Underbar läsning, Men nog om det.
 
Som ni kanske redan har förstått så kommer jag att skriva om mode i denna blogg, för både kvinnor och män (kommer väl bli lite mer inriktat på kvinnor eftersom man själv är det..)  Och jag kommer självklart endast skriva om det som jag gillar respektive.. vad ska man säga .. i en lite mildare betoning inte gillar.  
  

 Och för det sista så vill jag bara tillägga att detta inte kommer bli som de andra urtrista s.k. bloggarna som knappt skriver någonting och när de väl gör det så är det inget vidare. Här kommer det bli ofta och bra!

 xoxo

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer du få läsa om det snyggaste modet inom kort. Sveriges nya modeblogg möjligtvis?

RSS 2.0